sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Pussikettu haastaa sinut luovuuteen

 Tämä kiertoviesti on Facebookista, mutta ajattelin muokata siitä blogiversion... Saattaa olla, että joku muukin on tämän joskus keksinyt, mutta tämä on nyt ainakin ihan minun aloittamani juttu tällä kertaa. :)


Osallistun luovuuteen kannustavaan haasteeseen.
Lupaan tehdä jotakin omin käsin viidelle ensimmäiselle tähän tekstiin kommentoineelle.
Ehtona lahjan saannille on, että kommentoija kopioi myös itse tämän tekstin omaan blogiinsa ja lupautuu tekemään samoin viidelle omalle kommentoijalleen sekä kertoo linkin kera keneltä haasteen otti vastaan.
Käsityö, leipomus, taideteos tai jotain muuta mielenkiintoista, mutta ehdottomasti itsetehtyä.
Toimitus vuoden 2013 aikana, henkilökohtaisesti tai postilla. Lähdetkö mukaan?



 Ja siis ihan selvyyden vuoksi vielä:
1. Kommentoi tähän postaukseen yhteystietojesi (esim. sähköposti) kera.
2. Tee sama postaus omaan blogiisi, jossa lupaudut itse tekemään saman eli jotain omin käsin viidelle ensimmäiselle oman postauksesi kommentoijalle. Kerro myös mistä itse haasteen otit vastaan, linkin kera.
3. Linkitä minulle kommenttisi alle linkki omaan blogiisi, juuri siihen postaukseen missä kerrotaan tästä haasteesta, jotta tiedän, että olet tehnyt lupaamasi. 
4. Tarkoitus ei ole haastaa ketään lähettelemällä kommentteja "sinut on haastettu!" vaan haasteeseen saa tarttua täysin omaehtoisesti kommentoimalla postausta sen nähdessään. Toki mainostaa saa, mutta blogin omistaja ei voi itse ketään tiettyä haastaa.

Kysyttävää? Saa kysyä. :)


1 kommentti:

  1. Viikko mennyt, eikä kukaan halua mukaan. Pitäisikö olla helpottunut? :D

    VastaaPoista