sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ihana jogurttipiirakka

Mustikka-versio


Pohja
1 dl sokeri
2,5 dl vehnäjauho
0,5 dl kauralese
1 tl leivinjauhe
1 muna
1 dl öljy
1 dl jogurtti
(sekoita keskenään)

 Pohjan päälle
3 dl marjoja tms.

Marjojen päälle
3/4 dl sokeri
1-2 muna
2 dl jogurtti
(sekoita keskenään)

 Kypsennys
175 astetta, tunti, keskitaso



Raparperi-versio

On muuten hyvää.

Itse olen käyttänyt vaniljajogurttia ja täytteenä tosiaan joko mustikoita, mansikoita tai raparperia.


2 kommenttia:

  1. Testatusti toimii, kiitos! Korvasin jogurtin maidottomalla alpron manteli-soijajogurtilla, ja ihan hyvää niinkin. ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tämän herkun täältä. :)

      Poista