torstai 12. kesäkuuta 2014

Sateenkaarikakku

Ei mennyt niinkuin Strömsössä tämäkään, mutta voiko muuta olettaakaan?


Tämän ohjeen mukaan siis tuon tein, oli ihan pakko päästä kokeilemaan.
Tuolla sanotaan mm., että "Jos täyte meinaa jäädä pintaan, kannattaa kaataa korkeammalta, jolloin se uppoa myös alaosaan." No, tuossa loppuvaiheessa minulla ainakin painui kaikki täyte sinne pohjaan, tuon vihreän jälkeen kaadoin tuohon ihan koko kierroksen noita värejä, mutta sinne ne upposivat. 

Jännä nähdä, sitten kun pääsee sen tuosta irroittamaan ja leikkaamaan, että miltä se sitten näyttää. Siis, jos se on hyytynyt, toivon mukaan on... Kuvia sitten siitäkin vaiheesta, ehkä.

Suht ärsyttäviä määriä muuten tuossa ohjeessa, ihan näin by the way. "600 g vaniljajogurttia, 260 g valkosuklaata", yritä siinä sitten ilman vaakaa tuumia, että paljonko se 600g sitä jogurttia nyt sitten on siitä kilon purkista. Paljon helpompaa, jos olisi desilitroina, sen pystyisi jopa mittaamaan näin maallikkokin. Itse laitoin 250g valkosuklaata, koska jos yksi levy on 100g, niin yritä siinä sitten pohtia, että paljonko siitä puolikkaasta levystä on nyt se puuttuvat 10g... (Vastaus on, että 1 rivi per levy oli n.17g, mutta en sitten jaksanut ihan näin pilkuntarkaksi ruveta :D).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti