perjantai 25. tammikuuta 2013

Tabletti

Hommasin pari viikkoa sitten tabletin tabletvarasto.com-verkkokaupasta. Suosittelen lämpimästi kaikille, vaikka itselläkään ei ollut mitään tietoa firmasta ennen tilausta. Asiakaspalvelu toimii oikein kivasti ja tablettikin löysi tiensä viikossa perille, vaikka näitä ei varastossakaan ollut juuri tilaushetkellä.

Ainol Novo Legend, 7" näytöllä ja Androidin käyttöjärjestelmällä. Tykkään tästä lelusta kyllä. :D 

Kyseisestä merkistä ei ollut mitään käsitystä ennen tätä, mutta hienosti pelittää ja varmasti yhtä hyvin kuin yli 100€ kalliimmat kutakuinkin samantasoiset vehkeet. Hintaa tällä oli siis 99€, kun taas vertailuja tehdessäni seuraavaksi halvin oli Samsung Galaxy Tab 2 7.0 220€:lla ja sitä seuraava Asus Nexus 7 249€:lla. 

En kuitenkaan tuolla tee muuta kuin surffaan netissä ja pelaan, niin en näe järkeä maksaa yli 100€ lisää ns. turhasta. Mutta iPad minit vasta törkeän kalliita olivatkin, yli 350€. Ja nyt puhutaan kuitenkin tosiaan näistä pienistä 7" tableteista ilman 3G-ominaisuutta, hinnathan pomppaavat heti kun koko on 10" ja/tai on 3G. 

Sanomattakin lienee selvää, että kaikki Angry Birdsit löytyvät tietenkin pelivalikoimasta. Myös Little Dragons on kiva peli. Sitä pelasin jo kännykkällä, mutta jossain kohtaa peli alkoi itsekseen täysin alusta (ei siis antanut jatkaa peliä vaan tyrkytti uudestaan tutorialia), vaikka laittelikin edelleen ilmoituksia pelitapahtumista joihin oikeasti olin jäänyt. 




DragonValea haluaisin pelata, mutta peli jumittaa ja pahasti. Latasin sen ensin kännykälle, jossa se ei toiminut yhtään ja sittemmin vielä tabletille, jossa se ei toiminut yhtään sen paremmin. Harmi. Se siis jämähtää siihen "loading"-näyttöön ja latauspalkki ei näytä liikkuvan yhtään minnekään puolivälin jälkeen/paikkeilla. Toimiiko tämä peli oikeasti jollakulla?

Mitä muita kivoja pelejä tableteille löytyy Play-kaupasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti