torstai 6. joulukuuta 2012

Ihanat vapaat

Olen rakastunut. Nimittäni Edwardiin. :inlove:

Aloitin eilen lukemaan Houkutusta ja pääsin sivulle 294 enkä todellakaan edes lukenut yötä myöden, ajoissa menin nukkumaan, ei tainnut kello olla yhtätoistakaan. Hieman siis kirja imaisi mukaansa siinä illan aikana.

Näin ei ole käynytkään vähään aikaan, lukeminen ollut vähän pakkopullaa ja aina on ollut paniikki noiden kirjaston kirjojen kanssa. Meillä kun töissä käy kirjastoauto kerran viikossa, niin se on sitten pakko palauttaa ne kirjat juuri sinä tiettynä päivänä. Uusimman Remeksen (Ylösnousemus) sain vaivoin luettua määräaikaan mennessä, vaikka se oli hyvä (kuten Remeksen kirjat aina ovat, ehdotonon suosikkikirjailijani) ja yhtä Varesta olen lukenut ehkä puoli vuotta, ei vaan etene...

En edes tiedä miksi tuo kirja imuttaa noin valtavan paljon, koska ei se varsinaisesti ole edes hyvä. :D Tästä en jaksa ainakaan vielä alkaa kirjoittamaan sen enempää, ehkä syvemää analyysiä myöhemmin.

Tilasin joululukemiseksi kaikki(?) neljä osaa (maksoivat yhteensä 32€ ja paidankin sain kaupan päälle, katso edellinen postaus tunnisteella "kirjat"), mutta voi olla, että olen lukenut nuo jo hyvissä ajoin ennen joulua.

Nämä Twilightit eivät ole koskaan kiinnostaneet minua, leffojakaan en ole katsonut kuin ensimmäisen osittain. Ehkä tässä käy samoin kun Harry Pottereiden kanssa, niidenkin kanssa olin myöhäisherännäinen. Taisin aloittaa ensimmäisen Potterin lukemisen 2007 ja luinkin putkeen heti kaikki siihen mennessä ilmestyneet. Sitten odotin kuin kuuta nousevaa Puoliveristä Prinssiä, joka muistaakseni ilmestyi maaliskuussa 2008 ja sitten taas Kuoleman Varjeluksia.

Katsotaan. Nyt on neljä päivää aikaa lukea, kun on vapaata. Ihanaa.

 Niin. Hyvää itsenäisyyspäivää vaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti