lauantai 8. joulukuuta 2012

Muut blogini

Ajattelin tehdä pienen postauksen muista blogeistani.

Ensimmäinen blogini (näistä nykyisistä) oli ja on Wannabe Cavies, joka keskittyy marsukasvatukseeni. Blogin aloitin saatuani virallisen kasvattajanimen 5.5. kuluvaa vuotta.
Toisena aloitti Mustanaamiot, joka puolestaan kertoo kanieni elämästä. Kanini asuvat ulkona kesät talvet omassa tarhassaan.
Kolmantena aloitin blogin nimeltään Hyllyllinen hiiriä, joka kuitenkin tällä hetkellä kantaa nimeä Hyllyllinen (hännättömiä) hiiriä. Parempaa nimeä odotellessa... Ei vain ole mitään tullut mieleen. Saattaa olla, että blogin osoitekin vaihtuu jossain vaiheessa, saapi nähdä.
Neljäs blogi, jonka olen tehnyt on Kutimet sauhuaa. Blogi on lähinnä äitini blogi, mutta minulla on siihen järjestelmänvalvojan oikeudet ja samalla kirjoitusoikeus. Olen sinne jokusen postauksen laittanut, mutta hieman hiljaista on nyt kuitenkin ollut käsityöpuolella, ei ole kutimet sauhunneet... Eipä äitikään juuri ole blogia päivittänyt, mur. Saa nähdä kuoleeko blogi vallan pystyyn...
Viides on nyt tämä.

 Ja miksikö nämä kaikki täytyy olla erikseen? No jaa'a... :D

Aikoinaan minulla on ollut Vuodatuksessakin kaksi blogia. Toinen marsuihin ja kasvatukseen liittyvä, toinen tälläinen yleisluontoinen. Yleisluontoinen kuoli lähinnä Facebookin myötä, koska kuvat oli niin helppo Facebookkiin ladata ja kertoa kuulumisensa siellä. Tätä yleisluonteista blogia kirjoitin alkuvuodesta 2008 loppuvuoteen 2009 melko aktiivisesti, loppua kohti tosin hiipuen. Facebookissa olen ollut vuodesta 2007, mutta ilmeisesti aloin sitä enemmän käyttää vasta tuossa 2009 loppupuolella sitten. 2010 puolella saatoin vielä jokusen postauksen blogiin laittaa, mutta kyllä se melkein oli siinä.  Voi kun sieltä saisi jokusen kivan postauksen pelastettua turvaan tänne. <3

Minkä blogin ulkoasusta juuri sinä pidät eniten? Niin samanlaisia, mutta kuitenkin erilaisia. Enkä tarkoita pelkkää fonttia tai taustakuvaa.

Toivottavasti fontit näkyvät oikein, en ymmärrä miksi minulle näkyy comic sans joka blogissa, vaikka aivan täysin joku toinen fontti onkin valittuna blogiin. Yleensä asia korjaantuu painamalla F5, mutta esimerkiksi tänään Wannabe Cavies ei halua näkyä muuta kuin comic sansina. Ärh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti