Mustikka-versio |
Pohja
1 dl
sokeri
2,5 dl vehnäjauho
0,5 dl kauralese
1 tl leivinjauhe
1 muna
1 dl öljy
1 dl jogurtti
2,5 dl vehnäjauho
0,5 dl kauralese
1 tl leivinjauhe
1 muna
1 dl öljy
1 dl jogurtti
(sekoita keskenään)
Pohjan päälle
Pohjan päälle
3 dl marjoja tms.
Marjojen päälle
Marjojen päälle
3/4 dl sokeri
1-2 muna
2 dl jogurtti
1-2 muna
2 dl jogurtti
(sekoita keskenään)
Kypsennys
Kypsennys
175 astetta, tunti, keskitaso
Raparperi-versio |
On muuten hyvää.
Itse olen käyttänyt vaniljajogurttia ja täytteenä tosiaan joko mustikoita, mansikoita tai raparperia.
Testatusti toimii, kiitos! Korvasin jogurtin maidottomalla alpron manteli-soijajogurtilla, ja ihan hyvää niinkin. ☺
VastaaPoistaKiva, että löysit tämän herkun täältä. :)
Poista