torstai 7. helmikuuta 2013

Herra Korston luona on kakkua

Eilen tein ja paistoin kakkupohjan. Eilen se myös leikattiin ja koottiin. Tänään sitten koristeltiin ja maistettiin. Nätti se ei ole, mutta maistuu hyvältä!


Vihreä karambola-kakku! 
 
Tiedetään, perinteinen kermakakku on niiiiiiin out, mutta itse en ole ikinä innostunut noista marsipaani- tai sokerimassahässäköistä, tai mitä ikinä ovatkaan. Liian ällömakeaa, ensinnäkin... Ja toisekseen, en tiedä riittäiskö hermot niiden kanssa askarteluun.


 Kuvat ovat aivan oudon sävyisiä, mutta tunnettu tosiasia on, että minä en jaksa kuvia muokata, joten olkoot. Kermavaahtokin alkaa olla ihan lässähtänyttä jo tässä vaiheessa, joten samapa kai se sitten. Ostin yhden karambolan ihan vain tuon koristelun takia. Kaikkea muutakin olisi ollut käytettävissä, mutta laiskuus iski, ei jaksanut näpertää...


 Alemmassa kerroksessa on vadelmahilloa, mustikka-vaniljarahkaa sekä banaania. Toisessa kerroksessa on vadelmahilloa, banaania ja kermavaahtoa. Tylsää ehkä, mutta jätetään ne valkosuklaamousset muille ja mennään itse näillä perinteisillä... Ehkä joskus voisi jotain hieman erikoisempaakin kokeilla.


Olisihan se hienoa, jos osaisi tehdä kaikkea upeaa, mutta raaskisiko niitä sitten syödä? 
Pari kaveria ja vielä useampi tuttu tekee niin hienoja kakkuja kyllä, että... 
Mutta kun tällainenkin kerran synttärisankarille kelpaa enemmän kuin hyvin, niin eiköhän se sitten ole tarpeeksi.  :)


Ps. Kuka tietää mistä otsikko on? :DD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti